Vores Mission:

Vi hjælper kvinder til et sundere og gladere liv – en orgasme ad gangen.

En depression og mistet evne til orgasme. Here is the story behind Europe Magic Wand and why we became passionate about sexual well-being, safety and quality design. Here er historien bag Europe Magic Wand og vores lidenskab for sundhed, nydelse og design af høj kvalitet.

Europe Magic Wand er definitionen på et life-hack. Bedre end både løbesko, yogamåtte og meditationspude. Når man hører om kvinder, der bruger orgasme som depressionsbehandling uden medicin, er orgasmerne nok ikke den eneste årsag til deres helbredelse. Der er dog ingen tvivl om, at seksuelt velvære får alt for lidt opmærksomhed, i forhold til hvor vigtigt det er for vores velbefindende.

Europe Magic Wand er resultatet af en frustration over alt det crap vi blev budt, da vi søgte løsninger på et helt grundlæggende naturligt menneskeligt problem. Til at starte med ledte vi bare efter en 230 V wand, der var lovlig at sælge og bruge i Europa. Vi testede alt vi kom i nærheden af. Efter et år opgav vi. Lidt forargede over det dårlige udvalg besluttede vi at lave vores egen.

De seneste år er udvalget blevet bedre, efterhånden som branchen er blevet mere mainstream. Der er dog stadig langt mellem de wands, der kan levere dokumentation for Europas lovpligtige sikkerhedskrav til elektriske apparater. Vores speciale er derfor stadig at tilbyde et enestående produkt med fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet

Europe Magic Wand er i min optik ikke et stykke sexlegetøj. Sexlegetøj er noget man bruger til at krydre med. Det er ikke fordi det er en forkert anvendelse af Europe Magic Wand, men den kan meget mere end det. Den bliver nemt en livsledsager, som du ikke skifter ud, selv hvis din partner eller din livssituation ændrer sig.

Den er i dag en del af en livsstil, hvor jeg tager ansvar for min krop og mit velbefindende, blandt andet ved at have nem adgang til de orgasmer, jeg har lyst til.

Jeg lever som de fleste et liv, med mange modsatrettede roller og pligter. Jeg elsker det, men er bevidst om hvad det kræver af mig. Life hacking er derfor en naturlig del af mit liv.

Jeg håber at du vil gøre dig selv den tjeneste at være kreativ med din Europe Magic Wand. Udforsk dens muligheder, mens du kortlægger dig selv. Alene eller med en partner. Om det er depression behandling uden medicin, afslapning, forførelse, leg eller orgasmer du har i sigte, gør ingen forskel. Lad din fantasi guide dig. Du vil ikke fortryde det.

Verdens bedste værktøj til kvindelig orgasme

europe-magic-wand-detail

Sådan startede det: Depression og mistet evne til orgasme.

Da jeg for mere end 10 år siden oplevede at stå i en svær depression, fik jeg ordineret antidepressiv medicin gennem en længere periode. Til antidepressiv medicin er ofte knyttet en del bivirkninger. Jeg var ikke hårdt ramt af de mange bivirkninger, men dog ramt af een af de mest almindelige: Jeg havde meget svært ved at få orgasme.

At skulle kæmpe for sine orgasmer gør ikke noget godt for en deprimeret krop. Med udeblevne orgasmer, går man desuden glip af en masse sunde og afstressende lykkehormoner.

Til enhver guide ud af mistrivsel, hører fokus på både mentalt velvære og fysisk velvære. Måske er seksuelt velvære i virkeligheden foreningen af de to og som sådan, vigtigere end både mindfulness og motion hver for sig. Der er ingen tvivl om, at når man kæmper sig ud af en depression, samler man på alt hvad man kan skaffe af lykkehormoner og i den sammenhæng er orgasmer super effektive. Life hacking i sin fineste form.

Jeg er ikke af den opfattelse at orgasme er en forudsætning for et velfungerende sexliv. Men jeg tror på at manglende evne til at få orgasme, kan komme til at fylde så meget, at det bliver et problem.

Heldigvis havde min kæreste ikke mistet sin handlekraft til depressionens tåger, så han søgte løsninger.

Kristine Frisenfeldt Horn

Kristine Frisenfeldt Horn

ingeniør og kvinden bag Europe Magic Wand

Udvikling med kvalitet og sikkerhed i fokus

Jesper og jeg har altid haft kort fra tanke til handling. Så da vi havde undersøgt markedet og fundet ud af, at det der blev tilbudt de europæiske kvinder, på ingen måde levede op til hverken vores krav til kvalitet eller lovgivningens krav til elektriske produkter, besluttede vi, at det måtte vi gøre noget ved. Vi opdaterer løbende vores magic wand test. Klik her, hvis du vil læse mere.

Det tog os et år at udvikle den elektronik, der skulle til, for at vores massageapparat kunne godkendes til brug og salg i Europa. I januar 2012 solgte vi den første Europe Magic Wand.

Siden da, er en del andre også kommet med deres bud på en wand til Europa. Desværre er det ikke en branche med en lang tradition for produkter, der kan gå i stikkontakten. Både forbrugere og forhandlere er ofte helt uvidende om deres pligt til at sikre sig, at producenten lever op til lovgivningen for elektriske apparater.

I andre brancher er det forhandleren, der beder producenten om dokumentation for deres varer. Det sker aldrig i den her branche. Vores forhandlere er ofte helt overraskede, når vi sender dem link til dokumentation for at vores produkter overholder gældende lovgivning.

Men forbrugerne er jo den samme, som ville bliver rasende, hvis de opdagede at de havde købt en kaffemaskine, der ikke opfyldte de lovpligtige sikkerhedskrav. Så det er min forventning at de også en dag vil stille krav om overvågning af vores branche, og så bliver de test, som vi fra første dag har haft liggende online, en selvfølge. Dette vil bevirke at der vil blive ryddet gevaldigt op i wands-markedet.

Kristine Frisenfeldt Horn og Jesper Rubech

Kristine Frisenfeldt Horn og Jesper Rubech

Mest solgte massageapparat

Vi har kastet mange kræfter ind i projektet. Vi har fx flyttet vores familie, til Asien i 2 år for at være nærmere produktionen og for at holde leveomkostningerne nede, mens vi byggede virksomheden op.

I dag oplever vi at eksperter bruger Europe Magic Wand som benchmark, når de skal teste nye produkter på markedet. Det er vi selvfølgelig stolte af. Vi er også stolte af at de forhandlere, som vi har valgt at samarbejde med ofte har Europe Magic Wand i deres top 5 over mest solgte produkter.

Men det bedste er dog stadig at få en besked fra en kvinde eller et par, der fortæller hvor stor en forskel det har gjort i deres liv, at de har købt en Europe Magic Wand. Det bekræfter min egen erfaring med at seksuelt velvære er af en meget mere grundlæggende karakter, end både fysisk og psykisk velvære, som får så meget opmærksomhed i dag.

Adgang til orgasmer på flere planer

Ironisk nok tror jeg at Europe Magic Wand har givet mange orgasmer, bare ved at ligge i natbordsskuffen, som en sikkerhed for at en orgasme altid er opnåelig. Det giver en ro til at nyde nuet, både hos een selv og en evt partner. Slut med præstationsangst eller bevidstheden om at orgasmer er lidt op til held og tilfældighed. Man skal ikke undervurdere følelsen af at have magt over sit eget liv, også sit sexliv.

Hvis man har en Europe Magic Wand indenfor rækkevidde, så kan man slappe af og nyde nuet med sig selv eller sin partner – uden bekymringen for om orgasmen lykkes. Det giver en ro, en selvsikkerhed og en tilstedeværen, der som de fleste ved, er de bedste forudsætninger for at opnå orgasme.

Så når nogen af vores forhandlere sælger Europe Magic Wand med orgasmegaranti, så tænker jeg, at det kan opnås i mere end een forstand. Det kan lyde lidt poppet, men “magic wand” er ikke en helt forkert betegnelse for dette life-hack.

En stor forbedring i forhold til eksisterende modeller

Den populære tryllestav eller “magic wand” blev introduceret af japanske Hitachi til det amerikanske marked tilbage i start 70’erne. Hitachi Magic Wand blev produceret til skulder massage, men den blev dog hurtigt et ikon på befrielse af kvinders orgasme, takket være den populære orgasme ekspert Betty Dodson.

Hitachi Magic Wand kunne købes i USA frem til 2013.

Magic wands blev derefter produceret i mange afskygninger til de amerikanske 110 V stikkontakter og gjort til genstand for kunst, parterapi, forskning, orgasmekurser og sexlegetøj. Den fik kælenavne som “The Cadillac” and “The queen of vibrators”. I de senere år har den ikoniske tryllestav optrådt i serien Sex and the City og bogen Fifty Shades of Grey. Det var dog først i 2012 med Europe Magic Wand, at Europa fik en magic wand designet til det Europæiske markeds 230 V.

Allerede året efter vi lancerede Europe Magic Wand, fik vi en flot anerkendelse fra Betty Dodson der synes at vores magic wand er en forbedring i forhold til alle de eksisterende modeller. TAK! Vi er meget stolte af den fine anmeldelse som Betty Dodson gav Europe Magic Wand vibratoren i 2013:

“I have experimented with many different styles of vibrators but concluded that the Magic Wand from Hitachi was the best. But when I ran groups in Amsterdam, Copenhagen, and Oslo, we had to use converters that eventually shortened the life of the vibrator. But no one cared to make a European model, and still, women demanded their wands.

After decades this has changed! A women engineer from Denmark and her team have taken the sexual well being of the European women serious and created a wand for them.

Finally, our European sisters have their own wand with the correct current and improved hygienic details. And I have to add – the Europeans haven’t been waiting in vain. Europe Magic Wand is a big improvement over the existing models!”

With love

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Blødt hoved i 1.5 mm silikone + 6 mm PU-skum

2

Støbt aluminiumshoved

3

Pendulvægt

4

Fleksibel metalfjeder formindsker vibrationer i håndtaget

5

Samlingerne er støbt med silikone for at reducere støj

6

Ventilation

7

Kraftig motor 6-30 W i lydsvagt ophæng

8

6 hastigheder 2800-6000 RPM

9

Hygiejnisk design af knap for let rengøring

10

Knapper udformet så de kan findes i mørke

11

Strømforsyning 5-30 W

12

Længde 32 CM
Vægt 667 g

13

Phtalatfri ABS plastik

14

Forbindes til lysnet, ingen opladning

15

Lang ledning for ekstra bevægelsesfrihed

Europe Magic Wand er en klassiker, der leverer præcis hvad den lover. Der er orgasme-garanti selv ved “koldstart”. Den gør simpelthen alt arbejdet.

Tilbehør til Europe Magic Wand

Ud af boksen kommer Europe Magic Wand med en blød klassisk kugletop i silikone. Vi kalder den “Vintage Touch”. Den opfylder de flestes behov, men får du lyst til at gå på opdagelse med den nye bedste ven har vi designet noget tilbehør der åbner op for endnu flere muligheder.

Det ikoniske tilbehør til Europe Magic Wand er udviklet med stor fokus på kvindens fysiologi og monteres direkte på metalhovedet for at opnå bedst mulig overførsel af vibrationerne. De designmæssige genistreger fra vores skandinaviske designer er udført i absolut bedste silikone kvalitet.