Europe Magic Wand

Vi revitaliserer arven fra Hitachi Magic Wand

Europe Magic Wand

Tekniske specifikationer, test, FAQ og CE mærkning.

Europe Magic Wand er først og fremmest et massageapparat udviklet med fokus på funktionalitet, kvalitet og design. Der er ikke gået på kompromis med produktets egenskaber.

Europe Magic wand er en “ball-top” type vibrator. Det japanske mærke, Hitachi, introducerede deres ball-top vibrator på det amerikanske marked i starten af 70’erne. Hitachi Magic Wand blev produceret som skuldermassager, men blev hurtigt et ikon i “freeing of the female orgasm” takket være den populære orgasmeekspert, Betty Dodson.

Siden dengang har ball-top vibratoren været fast inventar på orgasme-kurser og været en bestseller på det amerikanske marked – hvor den har fået kælenavne som “The Cadillac” and “The queen of vibrators”. I de senere år har den ikoniske ‘tryllestav’ blandt andet optrådt i serien Sex and the City og bogen Fifty Shades of Grey.
Hitachi Magic Wand kunne købes i USA frem til 2013.

Europe Magic Wand blev født ud af frustration over manglen på en lovlig og sikker Magic Wand til det europæiske marked. Til at starte med ledte vi bare efter en 230 V wand, der var lovlig at sælge og bruge i Europa.

Vi testede alt vi kom i nærheden af. Efter 1 år opgav vi at finde et godt produkt og besluttede vi at lave vores egen. Det tog os et år at udvikle den elektronik, der skulle til, for at vores massageapparat kunne godkendes til brug og salg i Europa. I januar 2012 solgte vi den første Europe Magic Wand.

I dag oplever vi, at eksperter bruger Europe Magic Wand som benchmark, når de skal teste nye produkter på markedet. Det er vi selvfølgelig stolte af. Vi er også stolte af, at de forhandlere, som vi har valgt at samarbejde med, ofte har Europe Magic Wand i deres top 5 over mest solgte produkter.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Blødt hoved i 1.5 mm silikone + 6 mm PU-skum

2

Støbt aluminiumshoved

3

Pendulvægt

4

Fleksibel metalfjeder formindsker vibrationer i håndtaget

5

Samlingerne er støbt med silikone for at reducere støj

6

Ventilation

7

Kraftig motor 6-30 W i lydsvagt ophæng

8

6 hastigheder 3000 – 6000 rpm

9

Hygiejnisk design af knap for let rengøring

10

Knapper udformet så de kan findes i mørke

11

Strømforsyning 5-30 W

12

Længde 32 CM
Vægt 667 g

13

Phtalatfri ABS plastik

14

Forbindes til lysnet, ingen opladning

15

Lang ledning for ekstra bevægelsesfrihed

En stor forbedring i forhold til eksisterende modeller

Europe Magic Wand anbefales af førende sexologer verden over. Allerede i 2013 fik Europe Magic Wand en flot anerkendelse fra Betty Dodson, der med årtiers undervisning har udbredt kendskab til netop denne type massageapparater. Hun udtalte, at Europe Magic Wand er en klar forbedring af alle eksisterende modeller: TAK! Vi er meget stolte af denne anmeldelse, som Betty Dodson gav Europe Magic Wand vibrator i 2013:

“I have experimented with many different styles of vibrators but concluded that the Magic Wand from Hitachi was the best. But when I ran groups in Amsterdam, Copenhagen, and Oslo, we had to use converters that eventually shortened the life of the vibrator. But no one cared to make a European model, and still, women demanded their wands.

After decades this has changed! A women engineer from Denmark and her team have taken the sexual well being of the European women serious and created a wand for them.

Finally, our European sisters have their own wand with the correct current and improved hygienic details. And I have to add – the Europeans haven’t been waiting in vain. Europe Magic Wand is a big improvement over the existing models!”

With love

Strong Vibes

Nørdet passion med brugerne i fokus

Hvad skaber et godt produkt? Med en baggrund som ingeniører mener vi, at de vigtigste faktorer er funktionalitet, kvalitet og et godt øje for detaljer. Funktionalitet er en forudsætning for den gode oplevelse, her går vi aldrig på kompromis. Det er dette der adskiller et one-night stand med en livslangt forhold.

Kvalitet er en nødvendighed, hvis man vil skabe et produkt der ikke bare skal ligge i skuffen, men skal bruges igen og igen. Det er også en vigtig kvalitet, at et produkt ikke indeholder farlige stoffer og er sikkert at bruge.

Vi er muligvis den eneste virksomhed i vores branche, der udgiver vores dokumentation (2015) for CE og phthalater. Det er vigtigt for os, at du som bruger ikke er i tvivl: Tests for farlige substanser og CE krav.

Detaljerne er de små ting, der i hverdagen gør brugen af et produkt til en ekstra fornøjelse. Det er ikke nødvendigvis det første du bemærker. Måske lægger du aldrig mærke til det, men du ville helt sikkert bemærke det, hvis detaljen manglede.

Europe Magic Wand er skabt på baggrund af, at der er lyttet til brugernes behov. Brugerundersøgelser og test af hypoteser. Analyser af vibrationer, materialer og fysiolog er nogle af elementerne i den løbende udvikling af vores produkter.

Vores brugere af massageapparatet har givet feedback på funktionaliteten – og dét er der lyttet til. Denne funktionsdrevne innovation er med til at massageapparatet også fremadrettet skal leve op til de forventninger som brugerne har til Europe Magic Wand. For at holde vores mål i sigte har vi valgt at navngive udviklingen med et kvalitetsstempel som vi kalder “Strong Vibes”.

I vores Vitality Lab holder vi også styr på alle indberettede fejl, som brugerne finder. Et teamwork med vores dedikerede forhandlere er derfor en kilde til konstant forbedring af vores produkter. På ydersiden ligner Europe Magic Wand sig selv, men gennem årene har vi udviklet og tilføjet mange små detaljer, der alle øger funktionaliteten.

De fleste detaljer er tilføjet indeni og gør bla. Europe Magic Wand utrolig støjsvag i forhold til dens styrke. Brugeres tilbagemeldinger har også tilføjet detaljer som f.eks. en længere ledning og nemmere rengøring.

electric magic wand

Original Europe Magic Wand solgt indtil ca. Maj 2017

electric magic wand

Original Europe Magic Wand solgt efter Marts 2017

Et andet eksempel er optimeringen af vores knap design, for nogen en lille detalje. Nogle konkurrenter laver f.eks. lys i kontakten for at vise hvad der er hastighed op og ned. Vi er af den overbevisning at vibratoren ikke skal tiltrække sig unødig opmærksomhed og betjeningen skal være intuitiv, også i mørke.

Derfor er + og – udformet på overfladen, så man let kan mærke forskellen på de to knapper. De har en henholdsvis konveks og konkav overflade der gør at man ikke behøver se på vibratoren for at betjene den. Derudover er knapperne lavet i ét samlet helstøbt stykke silikone så rengøring er let.

For at være sikker på at du køber en original Europe Magic Wand og tilbehør, så anbefaler vi at du køber fra vores egen web-shop eller via en af vores officielle forhandlere. Den letteste måde at genkende en original Europe Magic Wand på er, at genkende den på knappen eller sin sorte box. Der findes to versioner af knappen på Europe Magic Wand.

Hvad skaber en god vibrator?

Det er de dybe og beroligende vibrationer der har givet ball-top vibratoren dens gode ry.

Brugere har dog undertiden efterspurgt mindre kraftigere vibrationer end dem Hitachi Magic Wand vibratoren kunne levere. Det er grunden til at Europe Magic Wand har 6 hastigheder at udforske.

Hitachi Magic Wand havde 2 hastigheder. De svarede i styrke til det der er hastighederne 5 og 6 på Europe Magic Wand.

Vibrationernes dybde kommer af den kombination af vægt som der ligger i massagerens pendulvægt og massagerens hoved. Her er vi ikke gået på kompromis og ændret hovedet til plastic, som så mange andre magic wands. Hovedet er af støbt aluminium og malet så det er mere hygiejnisk og modstandsdygtigt.

hitachi magic wand for sale

Sex, sikkerhed og CE-mærket

Din sikkerhed er vigtig for os

Sikker sex er oftest relateret til brug af beskyttelse mod sygdomme samt i forbindelse med beskyttelse mod graviditet.
Når der anvendes elektriske apparater, er sikkerhed et alvorligt anliggende. Imidlertid er der mange der ikke tænker på, at sexlegetøj skal leve op til sikkerhedskrav. Der findes meget sexlegetøj og mange magic wands på markedet, der ikke opfylder lovgivningens krav til at CE mærke et produkt.

Før 2012 fandtes der ikke et massageapparat på det europæiske marked, der levede op til standarderne for et ce-mærket massageapparat.

I forbindelse med udviklingen af Europe Magic Wand var det især vigtigt for ingeniørerne, at det elektriske massageapparat skulle opfylde EU-lovgivningens krav til sikkerhed og derved kunne CE mærkes.

På nuværende tidspunkt er det til vores viden kun den dansk producerede Europe Magic Wand, der viser sin dokumentation frem, så Du kan være sikker på at du køber et produkt der er gennemtestet af en uafhængig myndighed. Det er denne dokumentation der ligger til grund for at vi kan CE mærke Europe Magic Wand dermed markedsføre og sælge Europe Magic Wand i EU (EØS).

Se Europe Magic Wand dokumentation for CE

CE-mærkning

Et elektrisk apparat må CE mærkes, når det opfylder EU-lovgivningens direktiver og standarder for elektriske apparater. Apparater der kører på 230 V netspænding skal leve op til meget strengere krav ind hvis f.eks. de kører på batteri.

En hurtig lille test kan være om f.eks. “Rated voltage” og “Rated power” er til stede på labelen. Hvis den information mangler, kan du være sikker på, at apparatet ikke opfylder kravene i CE-direktiverne. Produktet vil dermed ikke være lovlig at sælge eller benytte i EU.

strongest magic wand

Større bevægelsesfrihed

Den elektriske ledning sikrer at du har vibrationerne når du behøver dem.

Bevægelsesfrihed er vigtigt. Det er derfor Europe Magic Wand har en 236 cm lang ledning for ekstra spontanitet.

Vi vil ikke gå på kompromis med de kraftige vibrationer og har derfor ikke introduceret en batteri-version. Efter vores opfattelse skal hverdagsbrug ikke forstyrres af at Europe Magic Wand skal ligge fremme til opladning. Situationer hvor man løber tør for batteri på ubelejlige tidspunkter skal også undgås. Efter brug skal man blot kunne lægge sin massager tilbage i skuffen, hvor den så allerede er klar til brug igen.

De fleste batteriers levetid forværres kraftigt efter 1-2 år. Europe Magic Wand skal meget gerne blive meget ældre. Europe Magic Wand er lavet til europæisk stik og 230 V.

Med Europe Magic Wand får du et stilrent stik og ikke en klodset transformer som du skal slås med.

hitachi power wand massager

Forbedret hygiejne

Vi ved at vibratoren vil blive brugt til mere end ømme muskler, så Europe Magic Wand er udstyret med et aftageligt blødt silikone-hoved for nem rengøring og udskiftning af tilbehør.

Alternativt – kan du opgradere din Europe Magic Wand med Genio. Genio er fremstillet af et silikonemateriale med varierende tekstur. Overfladen er behandlet så den er mat og blød.

strongest magic wand

100 % Silikone

Den aftagelige silikonehætte er lavet af 100% ftalatfri silikone (ydre) og er designet til at ligne den hætte, der blev brugt på den gamle Hitachi Magic Wand. Den eneste forskel er at Hitachi Magic Wands hoveds yderside var af et forholdsvist hårdt plastmateriale. Det gjorde at den var svær at afmontere.

Vi har valgt at lave den yderste del af 100% silikone i stedet for. Vi er ikke fan af plastic direkte på huden. Hovedets inderste del er af EVA skum som man også finder i madrasser.

Kugletoppens runde design føles dejlig blød og blid mod huden på kroppen og på de intime dele.

Let at rengøre

Silikonehætten er aftagelig og dermed let at rengøre og desinficere.

Det specialdesignede tilbehør til Europe Magic Wand, herunder silikonehovederne, Genio, Genius og Silky Touch, er lavet af 100% silikone og endnu nemmere at rengøre.
Silky Touch er lavet som et alternativ til Vintage Touch men så den kan rengøres også på indersiden.

Lamellerne indeni Silky Touch holder hovedets vægt nede og gør det mere blødt end hvis det var af massiv silikone, som f.eks. Genio og Genius er.

Vintage Touch with EVA foam inside

Vintage Touch med EVA skum indeni

Vintage Touch surface

Vintage Touch overflade

Silky Touch inside

Silky Touch inderside

Silky Touch surface

Silky Touch overflade

Genio and Genius

Genio og Genius

 • Få magi

Vibrationer og hvordan de opfattes

Herunder kan du finde en (indrømmet, lidt nørdet) teknisk gennemgang af hvad vibrationer er og hvorfor de er vidt forskellige fra en Magic Wand til en anden.

Populært kan man opfatte en vibration fra en magic wand, som et resultat af forskellige valg der er gjort i designet. Opfattelsen af den resulterede vibration er naturligvis individuel, men der er en grund til at arven fra Hitachi Magic Wand er forsøgt bevaret i Europe Magic Wand.

Vores tilgang har været at bevare de parametre bedst muligt som har direkte indflydelse på vibrationens tilblivelse. På Europe Magic Wand kan vi identificere nedenstående parametre, som alle har indflydelse på en vibrations egenskaber og følelsen af hvordan den opfattes på huden.

Disse input/valg vil alle påvirke vibrationens parametre som i hovedtræk kan måles og beskrives som:

1. Materiale og udformning af massagerens hovede

Leveres med aftageligt hoved (Vintage Touch)

Europe Magic Wand (EMW) leveres med et aftageligt hovede der består af et tynd lag 100% silikone med en mat blød overflade og et indre af 6 mm PU skum. Vi kalder dette hovede for Vintage Touch. Det kan købes som en reservedel til EMW.

Dette tilbehør er det der kommer tættest på det som Hitachi Magic Wand blev leveret med. Det var lavet af et tyndt lag plastic med 6 mm PU skum indeni. Plasticen gjorde dog at hovedet føltes mere hårdt på overfladen .

Grunden til at vi ikke bruger plastic er at det vil kræve usunde blødgørere i plasten.

Vintage Touch

Tilbehør: Vælg mellem 3 typer vibrator-hoveder

Der findes 3 andre typer hoveder til Europe Magic Wand som alle har deres egen indflydelse på hvordan vibrationerne mærkes fra Europe Magic Wand.

Genio og Genius er lavet i en mellemblød silikone med en silkeblød mat overflade. De er begge lavet af 100% silikone og støbt så de passer til hovedet på Europe Magic Wand.

Silky Touch er udviklet som værende et mere hygiejnisk alternativ til Vintage Touch. Vintage Touch er som nævnt ovenfor lavet med et lag PU skum indeni og er derfor ikke så let at rengøre.

Silky Touch simulere PU skummen indvendigt ved at have lameller i silikone. Det gør hovedet mere blødt samtidig med at vægten holdes nede. Genio er f.eks. lavet i massiv silikone der forplanter vibrationerne helt uden tab og vejer mere.

electric magic wand

3dje parts tilbehør og test af farlige stoffer

3dje parts tilbehør til Magic Wands er lavet til at blive monteret uden på det hvide silikone hovede som Europe Magic Wand leveres med. Denne løsning er ikke optimal da tilbehøret ikke sidder så godt fast og derfor går der en masse energi tabt. Det bevirker at der skal benyttes en højere hastighed end ellers nødvendigt og derved mere støj.

Genio, Genius og Silky Touch er lavet til montering direkte på Europe Magic Wands metalhovede. Det gør at vibrationer forplantes til tilbehøret uden yderligere tab. Derfor kan EMW kører ved en lavere hastighed og samme styrke opleves. Det medfører også mindre støj og er mere behageligt i brug.

Third Party Accessories

Vi tester for farlige stoffer i vores tilbehør

Selv om vi selv producere vores tilbehør, så tester vi stadig om råmaterialerne er giftfri.

Se dokumentationen her:

BPA Free

2. Vægt af massagerens hovede

Ethvert apparat har en egenfrekvens der vil få apparatet til at ryste mere end ved andre frekvenser.

For et massageapparat er det især en udfordring da der er flere dele der kan gå i sving. F.eks. håndtaget, hovedet og sågar delkomponenter i apparatet. Massagerens hoved skal naturligvis svinge, men resten af apparatet skal helst ikke, så adskillelsen imellem det maserende hovede og håndtaget har stor betydning for hvor behageligt det føles at holde på håndtaget.

wand

Vægten af Europe Magic Wands hoved, vægten af håndtaget, vægten af den excentriske vægt og adskillelsen imellem hoved og håndtag vil alle påvirke den måde man opfatter vibrationen.

Vægten af hovedet på Europe Magic Wand:

 • Metalhoved + diverse 100 g
 • Excentrisk vægt plus aksel 19 g
 • Silikonehoved + skum 33 g
 • Ialt 152 g

3. Tyngdepunkt for pendulvægt

Når noget rotere, så vil der altid være en vibration. Jo bedre afbalanceret jo mindre vibrering. Denne ubalance er hele formålet i et massageapparat.

Europe Magic Wand har en pendulvægt der vejer 16 g (+3 g til akslen). Udformningen af pendulvægten afgør hvor meget tyngdepunktet er forskudt fra rotationens centrum. Det er forskudt 5,75 mm for Europe Magic Wand.

wand

Forholdet imellem de 16 g forskudt 5,75 mm fra rotationens centrum og den totale vægt af hele Europe Magic Wands hoved bestemmer hovedparten af vibrationernes fingeraftryk. Hastigheden kan så varieres og frembringe flere forskellige oplevelser af vibrationerne. For at få et indtryk af forskellene kan der ses en oversigt her der viser nogle af de målbare parametre: Vibrations tests

De resterende parametre herunder kan også have stor indflydelse . Designet fornuftigt, vil de influere så lidt som overhovedet muligt når massagerens hovede vibrerer.

4. Adskillelsen af massagerens håndtag fra hovedet

Europe Magic Wand har en kraftig metalfjeder til at adskille håndtaget fra det vibrerende hoved. En fjeder er det optimale for at undgå unødige vibrationer i håndtaget.

Fjederen er designet med afstand imellem dens viklinger så unødig støj undgås når massagerens hovede vibrere op og ned. Fjederen er unik netop pga. af at den tillader vibrationer i alle retninger, x,y og z, hvor en blød støbt samling hovedsageligt vil tillade vibrationer i x og y retningen, men forplante stort set alt i z-retningen.

best magic wand massager

5. Fysisk udforming af hele massageren og dens samlede vægt

Når Europe Magic Wands hoved vibrere vil der forplante sig vibrationer ned igennem fjederen og til håndtaget. Hvis designet er fornuftigt lavet, så vil dette være minimalt og det vil føles behageligt at holde på håndtaget.

Europe Magic Wand

For Europe Magic Wands tilfælde, kan håndtaget begynde at vibrere når motoren kører med ca. 2800-3000 RPM., som er håndtagets egenfrekvens når massageren ikke benyttes, det vil sige cirka hastigheden for gear 1. Vi har dog vurderet at vi gerne vil have gear 1 til at ligge så lavt i hastighed som muligt, for at få det største spænd af hastigheder til rådighed for brugeren (ca. 2900-6000 RPM). Dette bevirker at Europe Magic Wand kan vibrere i håndtaget for gear 1, men da hastigheden er så lav føles det ikke af meget.

Ved montering af tilbehør på EMW og under brug vil egenfrekvensen ændre sig og vibrationer fra hovedet og håndtaget vil være forskellig fra ovenstående beskrivelse. Da EMW har 6 hastigheder vil der altid kunne findes en hastighed der passer.

6. Motorens effekt

Kraftige vibrationer kommer ikke af ingenting. Det kræver en motor og en strømforsyning der kan levere den nødvendige effekt under belastning.

Motoren skal være så kraftig at den ikke går ned i hastighed når den belastes, det vil sige hvis motoren kører med 6000 RPM (omdrejninger/minut) uden belastning, så vil en kraftig motor køre med 5950 RPM under fuld belastning. En svag motor eller strømforsyning vil få hastigheden til at dale til f.eks. 5000 RPM.

Bag på Europe Magic Wand er den nominelle effekt på mærkaten opgivet til 15 W. Det er effekten under almindelig brug (medium pres imod huden). Ved kraftig belastning stiger effekten til op imod 30 W.

Helt uden belastning bruger EMW 7-8 W (højeste hastighed) som er meget lavt og pga. den meget effektive motor. Effektivitet er et udtryk for hvor meget af den afsatte effekt i motoren der bliver til mekanisk effekt og ikke til varme.

electric magic wand

Europe Magic Wands effektforbrug under brug ved højeste hastighed og forskellige pres imod huden:

 • Uden belastning 7-8 W
 • Mellem belastning 15 W
 • Høj belastning 22 W
 • Meget hård belastning 28 W

Strømforsyningen i Europe Magic Wand er designet til at levere op til 30 W i spidsbelastninger, hvilket rækker til motorens krav.

Hvis belastningen over længere tid overskrider 25 W, så vil strømforsyningen slå fra et kort stykke tid, for så at fungere igen efter afkøling. Det vil dog normalt ikke ske.

7. Motorens hastighed

Ovenstående punkter 1-6 beskriver alle engangs valg der har indflydelse på hvordan vibrationerne føles imod huden. De kan ikke ændres uden at apparatet designes om. Motorens hastighed er den eneste parameter der kan ændres under brug.

Hastigheden påvirker følelsen af hvor stor en effekt Europe Magic Wand levere til kroppen. Men som det ses på den her måle-oversigt, så er amplituden ofte større ved lavere hastigheder. En større amplituden af bevægelsen vil for mange opleves som en mere behagelig og dybdegående vibration end en overfladisk hurtigkørende.

8. Amplitude

Amplituden beskriver hvor meget hovedet på Europe Magic Wand bevæger sig frem og tilbage når hovedet belastes almindeligt. En høj værdi vil opfattes som dybdegående og en lav som overfladisk.

Hvis Europe Magic Wand belastes hårdt, vil der ikke være den store forskel at registrere på målingen af amplituden, da den kraftige motor og strømforsyning blot vil levere mere effekt. Ved et svagt massageapparat vil en belastning medføre at amplituden bliver formindsket.

For Europe Magic Wand er amplituden cirka 1-2 mm afhængig af frekvensen (hastigheden af motoren), det vil sige at hovedet bevæger sig op og ned over huden med 1-2 mm, stort set uafhængig af belastningen.

Ved at ændre hastigheden fra 1-6 kan den dybdegående virkning dermed varieres.

På følgende ark kan målinger ses for amplituden både på siden af hovedet, men også oven på massagerens hoved. Årsagen til det er at der er mange der bruger vibrationen fra toppen af massagerens hovedet også.

wand

9. Hastighed

Hastighed, amplitude og acceleration kan alle 3 udledes fra de to andre, så de er lidt et udtryk for samme sag. For den menneskelige opfattelse af vibrationer er størrelsen af amplitude og acceleration bedre værdier end hastigheden er. Amplituden opfattes som dybdegående og accelerationen opfattes som styrke. Derfor har vi ikke lagt vægt på at måle hastigheden.

10. Acceleration

Det bedste mål for den opfattede styrke af vibrationerne vil være en måling af accelerationen. Styrken vil dog kunne forekomme både ved en langsom hastighed (frekvens) med stor amplitude eller en lille amplitude men med høj hastighed.

Hvad man synes bedst om er selvfølgelig en smagssag, men Europe Magic Wand er bygget til at have en generelt stor amplitude og så en variabel hastighed der kan varieres op til 6000 RPM (omdrejninger/minut). Man kan her få en fornemmelse for hvilke vibrationer der falder i folks smag. Se Pinterest-anmeldelser.

Pinterest Reviews

11. Frekvens

Europe Magic Wand har som nævnt tidligere 6 hastigheder at vælge imellem, fra cirka 3000-6000 omdrejninger/minut (RPM).

Der findes Magic Wands der har hævet hastigheden til 7-8000 RPM, men det er ikke en vej vi er gået da det vil kræve kompromiser, for eksempel på amplituden, som opfattes som den dybdegående vibration. 6000 RPM er efter vores mening alt rigeligt da højere hastighed hurtigere vil føre til ubehag.

Lavere hastigheder er som før nævnt ikke muligt da de vil føre til en kraftig vibration af håndtaget fremfor massagerens hoved.

 • Vibrationsniveauerne kan der varieres imellem

  Der er 6 forskellige hastigheder. Hastighederne udmåles i RPM = omdrejninger/minut. RPM er et mål for frekvensen af en rotation. Og denne rotation er vigtig for hvordan vibrationerne føles.

 • 3000 RPM – 6000 RPM

  Europe Magic Wand kan indstilles i trin fra cirka 2800 RPM til 6000 RPM, det vil sige, at apparatet giver mulighed for, at du kan anvende apparatet efter dine behov.

 • Blide kontra kraftfulde og altid dybe vibrationer

  Nogle ønsker blide, lette og beroligende vibrationer. Andre ønsker meget kraftfulde vibrationer. Unikt for Europe Magic Wand er at den altid leverer dybe vibrationer. Variationen mellem hastighederne kan være afgørende for den enkeltes orgasme! Eksperimenter dig frem. Eksperimenter dig frem.

 • Tænd/sluk og reguleringsknapper

  På tænd/sluk knappen kan du tænde og slukke dit apparat. Dette er en ny feature på massageapparatet, grundet EU lovmæssige ændringer. På den tidligere version af Europe Magic Wand var der kun en + og – knap.

 • Skift mellem hastighederne

  Herudover er det simpelt og let at skifte hastighed på hastighedsreguleringsknappen. Tryk på + for at stige i hastighed. Tryk på – for at gå ned i hastighed Knapperne er lavet så man let kan betjene dem uden at skulle se på dem. Du kan blot føle dig frem.

12. Målinger

Her kan ses en række målinger af amplitude, acceleration, frekvens og lydniveau for en række kendte Magic Wands: Vibrations tests.

Målinger er ét og personlig smag noget andet. Det er og bliver de dybdegående vibrationer (amplitude af massagerens hoved) som Europe Magic Wand er berømt for. Vi beskriver dem som “Power that makes you smile”. Som beskrevet under motorens effekt, så får man ikke dybdegående vibrationer uden en kraftig motor.

Jeg har ikke hørt om nogen kvinder, der ikke er kommet (red. fået orgasme) med en Europe Magic Wand. Det er et fantastisk redskab.

Ofte stillede spørgsmål.

Ja, alt tilbehør der passer Hitachi Magic Wand vil også passe på Europe Magic Wand.

Europe Magic Wand tilbehør som Genius, Genio og Silky Touch vil overføre vibrationerne bedre, da de er monteret direkte på metalhovedet nedenunder. Derfor kan du køre vibratoren med en lavere hastighed og have mindre støj, når du bruger tilbehøret.

Ja!

Europe Magic Wand har en switch mode strømforsyning, der kan konvertere både 110 V @ 60 Hz & 230 V @ 50 Hz, så det eneste du kan få brug for er en konverter til strømstikket. Både 110 V og 230 V vil give den samme effekt i form af vibrationer.

Hvis du har en tidligere model, skal du tjekke serienummeret på din Europe Magic Wand. Hvis serienummeret er 15xxxxx eller derover, vil det virke i USA med kun en adapter til væggen. Hvis serienummeret er 14xxxxx eller derunder, skal du sandsynligvis også bruge en spændingskonverter, da minimumsspændingen er omkring 120 V på disse tidligere versioner.

Ja. Det understøtter faktisk 100v-240v, det betyder, at du kan bruge din Europe Magic Wand i alle lande rundt om i verden. Du kan tage den med dig overalt.

Vi bliver ofte spurgt, hvordan Europe Magic Wand adskiller sig fra det 110V produkt Hitachi havde på det amerikanske marked fra 1968 til 2013, nemlig den legendariske Hitachi Magic Wand (HV-250R).

Det korte svar er, at vi designede Europe Magic Wand i 2010 for at give europæiske kvinder adgang til de samme beroligende vibrationer, som amerikanerne havde tilbedt i årtier.

På ydersiden, har vi primært tilføjet flere muligheder for vibrtationer (men henblik på dem, der ønsker om mere lang opbygning til orgasmen eller flere / langvarige orgasmer), sikrere ikke-giftige materialer, og mere hygiejnisk design for lettere rengøring. Alt dette for at imødekomme krav fra jer – vores moderne kunder og løse nogle af de mangler, som amerikanske brugere af den legendatiske wand har fundet.

På indersiden, har vi konstrueret et helt nyt produkt som opfylder lovkrav til 220-240 V enheder, der sælges og anvendes i Europa (CE-mærke).

Vi har analyseret den amerikanske legende, og til ære for dens berømte vibrationer har vi – i modsætning til andre mærker – forblevet tro mod vigtige detaljer som metalhovedet og ledningen.

I øjeblikket har vi ikke planer om at lave en genopladelig version. Vi har tænkt meget over det, og jeg vil med glæde beskrive vores grund til ikke at forfølge batterivejen.

Vores tilgang har været at producere en “no nonsense” Magic Wand, der prioriterer funktionalitet frem for alt, især de kraftfulde vibrationer.

En batteri-drevet wand kan have nogle fordele, men vi synes ikke vi har fundet dem stærke nok til at at opveje ulemperne. Her er vores tanker om at producere en batteri-drevet version:

 • En batteri-drevet version skal ligge til opladning efter brug. Vi mener, at det er bedre at have mulighed for at sætte massageapparatet væk umiddelbart efter brug. Det er beregnet til at være et værktøj, der er så nyttigt som muligt, men så lidt påtrængende som muligt.
 • Med et batteri indeni skal du bruge en vægstrømsadapter til at oplade den. Vi foretrækker at have strømforsyningen indei vores Europe Magic Wand og have et simpelt stik med et rent udseende.
 • Ved at have strømforsyningen inde i håndtaget, tilføjer vi en vis vægt til håndtaget af Europe Magic Wand. Denne ekstra vægt sænker massageapparatets naturlige frekvens, så den kan køre med en lavere hastighed uden at det giver for meget vibration i håndtaget. Disse langsomme, men meget kraftige vibrationer foretrækkes ofte.
 • Med et batteri skal du vælge mellem kraftige vibrationer og lang batterilevetid.
 • Batterier er ikke gode for miljøet.
 • Et genopladeligt batteris levetid er normalt omkring 1-2 år, når de anvendes regelmæssigt, vil synes du fortjener at Europe Magiv Wand holder længere.
 • Sidst men ikke mindst, hvis batteriet er et must, er der andre produkter til rådighed, f.eks. Lelo Smart Wand large.
 • Så vidt vi ved, er størstedelen af brugen af Europe Magic Wand i nærheden af en stikkontakt. Europe Magic Wand har en ekstra lang ledning, så det er normalt ikke et problem med at koble den til et strømstik. “Power that makes you smile” bør være let tilgængelig uden at du behøver at oplade 🙂

Ja. Europe Magic Wand sendes meget diskret i en almindelig brun kasse uden billeder og ingen beskrivelse af, hvad der er inde i pakken. 100 % anonymt. Din fortrolighed er vores prioritet.

Nej. Det er sikkert at bruge EMW, selv om der kommer vand ind i massageapparatet. Det vil dog imidlertid ødelægge den. Der er en lille ventilator på toppen af massageapparatet, hvor vandet vil løbe ind.

Hvis du ønsker at beskytte din Europe Magic Wand mod vand, kan du sætte et kondom på toppen af silikone hovedet og ned på håndtaget for at gøre den vandtæt i toppen. Det vil hjælpe meget.

Det er ikke sikkert at bruge din Europe Magic Wand i et badekar eller brusebad.

Først og fremmest – JA – Europe Magic Wand kan også bruges til ømme muskler.

Europe Magic Wand er et kropsmassageapparat I høj kvalitet – det er ifølge vores brugerne også verdens bedste intime massageapparat. Det er min fornemmelse, at når par bruger deres Europe Magic Wand sammen, at kropsmassage er en vigtig del. Enten som forspil eller blot for at skabe en god afslappende tid sammen.

Har du et spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe. Du kan finde de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ. tag gerne et kig der, inden du stiller dit spørgsmål, så behøver du ikke vente på vores svar 🙂 Vi ser frem til at høre fra dig.