Support

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi tror på dialog og åbenhed. På denne side kan du se vores testsresultater, stille spørgsmål, downloade din manual og læse om garanti og returret og se vores handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Vi ser frem til at være i dialog med dig. Uden tilfredse kunder og dialog med vores kunder ville vores produkt ikke være Europas bedste Magic Wand.

Hvad skaber et godt produkt? Med en baggrund som ingeniører mener vi, at de vigtigste faktorer er funktionalitet, kvalitet og design af detaljen. Funktionen er forudsætningen for den langvarige oplevelse af produktet, her går vi aldrig på kompromis. Det er dette der adskiller et one-night stand med en livslangt forhold.

Kvalitet er en nødvendighed for et produkt, der ikke ender sit liv i skuffen, men bliver brugt igen og igen. Det er også en vigtig kvalitet, at et produkt ikke indeholder farlige stoffer og er sikkert at bruge. Vi er måske de eneste i branchen, der offentliggør vores dokumentation og tests for phthalater og CE-krav. Det er vigtigt for os, at du ikke er i tvivl: Test for farlige stoffer og CE-krav.

Detaljerne er de små ting, der i hverdagen gør brugen af et produkt til en ekstra fornøjelse. De små detaljer er ikke nødvendigvis de første ting, du bemærker, men du ville helt sikkert bemærke, hvis de ikke var der.

Kærlige hilsner

Kristine Frisenfeldt Horn og Jesper Rubech Rasmussen

Kontakt os: Vi er her for at hjælpe dig

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi sætter en ære i at kunne stå inde for alle dele af vores forretning. Fra produktudvikling og design til produktion og distribution.

Kontakt os – Vi lytter gerne.

Kristine Horn

Produkt & Marketing

Jesper Rasmussen

Teknik & Udvikling

Skriv til os

Amok Products ApS

 • Kontor

  Smidstrupvej 116
  3250 Gilleleje
  Danmark

Testresultater

I forbindelse med udviklingen af Europe Magic Wand var det især vigtigt for ingeniørerne, at det elektriske massageapparat skulle opfylde EU-lovgivningens krav til sikkerhed og dermed kunne vores wand CE-mærkes.

På nuværende tidspunkt er det til vores viden kun den dansk producerede Europe Magic Wand, der viser sin dokumentation frem, så Du kan være sikker på at du køber et produkt der er gennemtestet af en uafhængig myndighed. Det er denne dokumentation der ligger til grund for at vi kan CE mærke Europe Magic Wand dermed markedsføre og sælge Europe Magic Wand i EU (EØS).

Se Europe Magic Wands dokumentation for CE-mærkning

Selv om vi selv producere vores tilbehør, så tester vi stadig om råmaterialerne er giftfri.

Se dokumentationen her:

Hastigheden påvirker følelsen af hvor stor en effekt Europe Magic Wand levere til kroppen. Men som det ses i dette målediagram, amplituden er ofte større ved lavere hastigheder, og større amplitude af bevægelse opleves som en mere komfortabel og dyb vibration end vibrationer ved højere hastigheder.

Amplituden beskriver hvor meget hovedet på Europe Magic Wand bevæger sig frem og tilbage når hovedet belastes almindeligt. En høj værdi vil opfattes som dybdegående og en lav som overfladisk.

På følgende ark kan målinger ses for amplituden både på siden af hovedet, men også oven på massagerens hoved. Årsagen til det er at der er mange der bruger vibrationen fra toppen af massagerens hovedet også.

Garanti

Garantiens længde afhænger af reglerne i det land, hvor du købte massageapparatet. I Europa vil det være mindst 1 år og muligvis op til 2 år. Hvis du køber direkte hos os, får du 2 års garanti.

I EU er der særlige regler for produkter, der ikke købes i en fysisk butik. Som forbruger har du ret til at returnere dit produkt inden for 7 dage. Grænsen er forskellig i andre lande.

Hvis du ønsker at returnere dit produkt, skal emballagen forblive forseglet. Dette bekræfter, at produktet stadig er nyt og ubrugt.
Før du returnerer dit produkt, skal du kontakte den butik, hvor du købte produktet, og spørge, hvordan og hvor du skal sende det til. Hvis du har købt det direkte hos os, kan du bruge nedenstående formular.

Manualer

Vilkår og betingelser

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Europe Magic Wand, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

Der tages forbehold for prisfejl forårsaget af ændringer i valutakurser, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, skatteændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Europe Magic Wand kan i nogle tilfælde bruge Google tracking til at registrere effekten af reklamer.

Der tages forbehold for udsolgte varer og forsinkede leveringstider fra leverandører til Amok Products ApS

 1. Garanti
  Garantien er kundens ret til at klage over et produkt, som havde fejl eller mangler til stede, da varen blev solgt. Kunden har to år til at finde fejl, der skal påvises at være sælgers ansvar. I løbet af de første 6 måneder ligger bevisbyrden hos sælgeren, de følgende 1 1/2 år ligger bevisbyrden hos kunden. Garantien gælder for.
 2. Garanti
  En garanti er en aftale mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren er enige om en garanti på to år, kan kunden klage over alle typer fejl og mangler i denne periode. I dette tilfælde er det sælgers ansvar at bevise, at fejlen skyldes forkert brug fra kundens side. Garantien gælder ikke for.
 3. Rimelig tid I den nye salgslov har forbrugeren altid to måneder til at reagere, efter at en defekt er blevet opdaget. Klager, der indgives inden for to måneder, behandles derfor inden for en rimelig frist og dermed i overensstemmelse med loven. Klager kan indgives efter to måneder og stadig være inden for en rimelig tid, men dette må betragtes som en sjælden omstændighed og skal begrundes.
 4. Formodningsreglen
  Den sidste væsentlige ændring af købsloven er den såkaldte formodningsregel, hvilket betyder, at det inden for de første seks måneder antages, at fejlen var til stede ved købet. I praksis betyder reglen, at forbrugerne sikres en mere lempelig bevisbyrde inden for de første seks måneder og dermed vil få varerne ombyttet lettere.

Alle priser inkluderer 25% dansk moms og er i Euro, hvor der ikke er nævnt andet. Priserne gælder kun inden for Danmarks grænser, eksklusive Færøerne og Grønland. Den angivne pris på bestillingstidspunktet er den gældende ordrepris. Hos Amok Products ApS er det ikke muligt at bestille varer på anden måde end via hjemmesiden.

Europe Magic Wand gemmer ikke ordrebekræftelser, efter at de er sendt til kunden.

Hvis du har modtaget en ordrebekræftelse via mail, kan den returneres til afsenderen med emnelinjen “Annullering”. Aflysningen skal ske inden kl. 14.00 samme dag for at have en chance for at vi ikke har ekspederet forsendelsen. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, eller der er opstået en fejl, bedes du kontakte os her.

Europe Magic Wand forbeholder sig ret til at annullere en ordre indtil ordren er leveret på leveringsstedet (adressen).

Betalingsmetoder:

Det er ikke muligt at foretage forudbetalinger, da kundens rettigheder er betydeligt forværret i forhold til andre former for betaling.

Køb foretaget via telefon eller internet giver forbrugeren ret til at annullere ordren indenfor 14 dage.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varerne er leveret til forbrugeren. Hvis købet fortrydes inden for 14 dage, vil købsprisen blive refunderet.

Ved brug af fortrydelsesretten skal produktet returneres i en tilstand, der ikke har forringet produktets værdi, dvs. produktet kan sælges igen. Det skal være muligt for fremtidige forbrugere at inspicere produktet på samme måde, dvs. gennemsigtig plastemballage må ikke brydes.

Af hygiejniske årsager refunderer vi ikke sexlegetøj, hvor engangsemballagen er brudt. Hvis du mener, at du har problemer med at inspicere produktet uden at ødelægge emballagen, bedes du kontakte os.

Kontakt os venligst, før du returnerer varer til returadressen.

Som forbruger har du en 2-års garanti, hvilket betyder, at du enten kan få varerne repareret, ombyttet, dine penge tilbage eller et fradrag i prisen afhængigt af den specifikke situation. Dette forudsætter naturligvis, at klagen er berettiget. Hvis der er en yderligere garanti, vil den fremgå seperat på fakturaen.

Hvis varerne går i stykker i garantiperioden, vil de blive repareret eller udskiftet uden beregning.

Skader på produktet forårsaget af driftsfejl, håndteringsfejl, ændringer eller grov misbrug fra brugerens ansvar er ikke dækket af garantien. Dette omfatter også ændring af den anvendte spænding til alle relevante komponenter.

Vi henviser også til købslovens § 78 om procedurer vedrørende klager.

Reklamationer vedrørende fejl og mangler skal anmeldes Amok Products ApS inden for rimelig tid efter, at varerne er modtaget.

Kunden opfordres kraftigt til at fortælle hvorledes produktet er defekt i forbindelse med klagen, da en udeladelse kan medføre en forlængelse af afhjælpningsprocessen på grund af fejlfinding.

Kunden kan returnere den defekte vare med posten. Kontakt os venligst, før du returnerer varer.
Varer, der returneres eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Amok Products ApS.

Defekte eller forkerte varer, der returneres til Amok Products ApS, hvor fejl eller fejl, der er defineret af kunden, ikke findes, vil blive returneret til kunden inklusive et testgebyr. Amok Products ApS forbeholder sig ret til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger ved levering (COD).

Testgebyret er 250,00 kr. pr. halve time inkl. Moms. Testgebyret beregnes på grundlag af den tid, der bruges i forbindelse med test og fejlfinding.

Hvis tilbehør er inkluderet, skal varernummer og produktbeskrivelse medtages.

Varer skal returneres med en faktura kopi, der viser tid og dato for købet. Varerne vil ellers blive opbevaret, indtil der er en faktura kopi til stede.

Varer, der ikke er inkluderet i garantien og modtaget uden korrekt emballage, vil blive ompakket, og et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og korrekt emballage vil blive opkrævet.

Alle produkter, der returneres til Europa Magic Wand skal være sikkert indpakket. Skader som følge af defekt emballage kan resultere i tab af rettigheder.

Europe Magic Wand anbefaler, at varen returneres som pakkepost med et sporingsnummer, hvilket hjælper med at fjerne enhver tvivl om, hvorvidt produktet er blevet overdraget til Amok Products ApS. Desuden har kunden mulighed for at spore pakken, hvis leveringen ikke har fundet sted.

Hvis der er tvivl, anbefaler vi, at du kontakter kristine@amokproducts.com eller Jesper på telefon 5190 1012.

Virksomheden forstår og respekterer vigtigheden af privatlivets fred på internettet. Virksomheden vil ikke videregive oplysninger om kunder/brugere til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Virksomheden vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Læs hele vores privatlivspolitik her.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Som en international virksomhed, der operere på mange markeder i Europa, erkender AMOK Products ApS, at vores kunders og samarbejdspartneres tillid er vores mest værdifulde aktiv.

AMOK Products anerkender også, at vi ikke kun skal levere de bedste produkter, men også at opfylde de højeste standarder for kunders privatliv og at Amok Products har et socialt ansvar i forbindelse med produktion. AMOK Products er forpligtet til at respektere vores kunders og samarbejdspartners privatliv for at beskytte vores kunders og samarbejdspartners personoplysninger.

Personoplysninger indsamles og behandles på en lovlig og gennemsigtig måde for at beskytte de registreredes individuelle rettigheder.

Personoplysninger indsamles kun til specifikke eksplicitte og legitime formål og vil ikke blive behandlet på en måde, der er uforenelig med disse formål.

Personoplysninger vil, hvor nødvendigt, holdes ajour. AMOK Marketing vil tage alle rimelige skridt til at slette eller rette unøjagtigheder uden forsinkelse.

Personoplysninger begrænses til hvad der er nødvendigt. Personoplysninger vil ikke blive opbevaret længere tid end nødvendigt.

AMOK Products respekterer alle registreredes rettigheder, herunder retten til adgang til deres data, retten til begrænsning af behandling af data eller sletning af data.

Der er fastsat tidsfrister for opbevaring af personoplysninger. AMOK Products sletter personoplysninger, der ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, hvortil de er blevet indsamlet.

Personoplysninger vil blive behandlet sikkert. Passende til risikoen, tekniske og organisatoriske foranstaltninger vil blive truffet mod uautoriseret behandling eller ændring, og mod tab eller ødelæggelse eller uautoriseret videregivelse af eller adgang til personlige data, der overføres, lagres eller på anden måde behandles. AMOK Products vil sikre løbende integritet, tilgængelighed og fortrolighed.

AMOK Products vil sikre modstandsdygtig i vores systemer og tjenester, der behandler personoplysninger.

AMOK Products har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at der som standard kun behandles personoplysninger, der er nødvendige til hvert enkelt formål.

Princippet om at designe databeskyttelse ind fra starten vil som standard blive fulgt fulgt under udviklingen af nye produkter.

Der skal være ansvarlighed i alle aktiviteter der behandler data. AMOK Products er ansvarlig for og i stand til at vise compliance.

Europe Magic Wand er et produkt fra Amok Products ApS.

Vores hjemmeside adresse er https://europemagicwand.dk

Hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvorfor vi indsamler dem

Når besøgende efterlader kommentarer på webstedet indsamler vi de data, der vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browser bruger agent for at afhjælpe spam.

En anonymiseret streng oprettet ud fra din e-mail-adresse (også kaldet en hash) kan leveres til Gravatar-tjenester for at se, om du er en bruger af den tjeneste. Gravatar-tjenestens politik om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, er dit profilbillede synligt for offentligheden i forbindelse med din kommentar.

Hvis du uploader billeder til hjemmesiden, bør du undgå at uploade billeder med indlejrede placeringsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på hjemmesiden kan downloade og udtrække alle lokaliseringsdata fra billeder på hjemmesiden.

Hvis du efterlader en kommentar på vores hjemmeside, kan du tilmelde dig til at gemme dit navn, e-mail-adresse og hjemmeside i cookies. Disse er for din bekvemmelighed, så du ikke behøver at udfylde dine oplysninger igen, når du forlader en anden kommentar. Disse cookies varer i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi sætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og kasseres, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi også oprette flere cookies for at gemme dine login-oplysninger og dine skærmvalg. Login cookies gemmes i to dage, og skærm cookies i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login vare ved i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login-cookies blive fjernet.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, gemmes der en ekstra cookie i din browser. Denne cookie indeholder ingen personlige data og angiver blot post-id’et for den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt den anden hjemmeside.

Disse websteder kan indsamle data om dig, bruge cookies, integrere yderligere tredjepartssporing og overvåge din interaktion med det integrerede indhold, herunder spore din interaktion med det integrerede indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det pågældende websted.

Hvis du efterlader en kommentar, bevares kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende eventuelle opfølgende kommentarer automatisk i stedet for at holde dem i en moderation kø.

For brugere, der registrerer sig på vores hjemmeside (hvis nogen), vi også gemme de personlige oplysninger, de giver i deres brugerprofil. Alle brugere kan til enhver tid se, redigere eller slette deres personlige oplysninger (undtagen de kan ikke ændre deres brugernavn). Webstedsadministratorer kan også se og redigere disse oplysninger.

Hvis du har en konto på dette websted eller har efterladt kommentarer, kan du anmode om at modtage en eksporteret fil med de personoplysninger, vi har om dig, herunder eventuelle data, du har givet os. Du kan også anmode om, at vi sletter alle personlige oplysninger, vi har om dig. Dette omfatter ikke data, som vi er forpligtet til at opbevare af administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige årsager.

Besøgendes kommentarer kan kontrolleres via en automatiseret spamregistreringstjeneste.